"C_f-o-E3IhVUc": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-672552770/scysCLmpuLsBEMKu2cAC"] } }

(30) 880 1027

1013.Budapest, Váralja utca 7.

Keresés

VISZLÁT NARANCSBŐR - Így küzd le villámgyorsan a kellemetlen narancsbőrt!

Frissítve: 2019. nov 4.


Ez nem csak marketing: ténylegesen van olyan hatékony megoldás a narancsbőr kezelésére, amely heteken belül eltünteti a narancsbőrt.


Közismert tény, hogy a narancsbőr a nők egyik legnagyobb ellensége. A leginkább comb-, has-, csípő- és fenéktájon jelentkező kellemetlen esztétikai problémák, testi problémákhoz és önértékelés elvesztéséhez is vezethetnek. Ha a méreganyagok felhalmozódnak a szervezetben, előbb vagy utóbb bizonyos betegségek is felütik a fejüket. A súlytöbblet, a krónikus fáradtság vagy éppen az alvászavar figyelmeztető jel lehet. Viszont az is megjegyezhető, hogy a mai világban ritka az a személy, aki időközönként ne tapasztalná ezeket a tüneteket. A rendszeres mozgás beiktatása a mindennapokba bizony óriási pozitív hatást jelenthet.


A narancsbőr leginkább comb, has, csípő és fenéktájon jelentkezik.

Téged is zavar a narancsbőr? Szeretnél megszabadulni tőle végleg? Ne várj a csodákra, vedd a kezedbe az irányítást. Az alábbi cikkünkből megtudhatsz pár dolgot arról, hogy mitől is alakulhat ki, ezekre odafigyelve pedig mit tehetsz ellene, ezzel nagyban csökkenthető a makacs kis gödröcskék száma, valamint megtudhatod, hogy az InfraShape gép milyen megoldást nyújt a narancsbőr elleni harcban.

Mitől alakulhat ki?

A bőrfelület szabálytalanságának oka a bőr alatti kötőszövetben kialakuló, helyi jellegű zsírfelhalmozódás. Általános tévhit, hogy a narancsbőr csak a túlsúlyos illetve elhízott nőket érinti. Kialakulásában számos tényező szerepet játszik, mint például a genetikai hajlam, az anyagcserének lelassulása, a helytelen étkezési szokások, a hormonrendszer zavara vagy éppen a mozgásszegény életmód, ezért akár a vékony alkatú nőknél is megjelenhet. Általánosságban elmondható, hogy fokozatosan alakul ki. Leggyakrabban a csípőn, a combokon, valamint a fenéken lelhető fel.


A vérkeringés élénkítése csökkentheti a narancsbőrt.

Mit tehetünk ellene?

Noha az elváltozás kialakulásában nagy szerepet játszik a genetika, mégis sokat tehetünk a narancsbőr állapotának javítása érdekében. Például váltakozó hőmérsékletű zuhanyozással. A folyamat során, a problémás területen legalább három-négyszer változtassuk meg a víz hőmérsékletét hidegről melegre, úgy, hogy minimum egy-egy percig folyatjuk azt bőrünkre. A módszer lényege az érintett terület vérkeringésének élénkítése, újjáélesztése.


Sokat segíthet a narancsbőr leküzdésében az is, hogy a finomított cukrot és lisztet, valamint színezékeket, tartósítószereket és adalékanyagokat tartalmazó termékeket elhagyjuk étkezésünkből. Együnk annyi friss zöldséget és gyümölcsöt, amennyit csak tudunk, és persze ügyeljünk a rostbevitelre! Figyeljünk arra, hogy napi 2 - 2,5 liter folyadékot megigyunk! Legjobb, ha ezt a mennyiséget vízzel, ásványvízzel, cukrozatlan teával vagy zöldség- és gyümölcslevekkel fedezzük. Fontos, hogy a szükséges mennyiséget a nap folyamán egyenletesen elosztva fogyasszuk el. Tartsuk be a napi 5-6, kisebb mennyiségű étkezést!


A testmozgás az egyik alapja a narancsbőr elleni küzdelemnek.

Ne feledkezzünk meg a rendszeres testmozgásról sem! Hetente 3-4-szer, legalább 45 percig. Így nem csak megszabadulunk a túlsúlytól, hanem javíthatjuk anyagcserét és erősíthetjük izmainkat is. Ha egyéb egészségügyi okokból a szauna nem ellenjavallt, vegyük igénybe hetente egyszer. Serkenti az anyagcserét, élénkíti a vérkeringést, és használatát követően a krémek mélyebben felszívódhatnak a bőrünkbe.Hatásos fegyver a narancsbőr ellen: az InfraShape gép

Javasoljuk a különféle alakformáló gépek és mozgásformák használatát is, amit nálunk is megtaláltok: QueenShape alakformálás hatékonyan és gyorsan! Látványos eredmény már 2-3 alkalom után! Jogosan tesszük fel a kérdést, mégis, hogyan? Az edzés során az infravörös sugarak behatolnak a bőr alá, felmelegítik őket, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen energiává alakul, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. 


Az Infrashape kabinokat tudatosan arra a célra fejlesztették ki, hogy többek között eltüntesse a narancsbőrt.

A zárt kabinban történő edzés során egyszerre fejti ki jótékony hatását a vákuummasszázs, az aromaterápia, a kollagén és az infra kezelés. Manapság egyre többen döntenek az egészségtudatosság mellett, ami azt jelenti, hogy elég nagy hangsúlyt fektetnek a vitaminok és ásványi anyagok bevitelére, valamint az egészséges ételek fogyasztására. Végül, de nem utolsósorban, a sportolást sem hagyják ki. A mozgásszervi elváltozások, mint például az állandó hátfájás, egyre fiatalabb korban jelentkeznek. Ez valószínű a mozgáshiány életmód következménye. Az InfraShape gép ebben is nagy támogatást nyújt.Az InfraShape gép olyan technológiákat kombinál, mint például az infravörös hő és az infravörös fény. Mint azt írtuk, sajnos a narancsbőr nem válogat, bárkinél kialakulhat. Sok kellemetlen pillanatot tud okozni. Például ez az oka annak, hogy sok nő nem jár strandra. Az InfraShape gép ezt a problémát is meg tudja oldani. Nem kell többé szenvedned csak azért, mert nem ideális alakod. Ez a szerkezet javítja a sejtek anyagcseréjét és regenerálja a kötőszövet rostokat a bőrfeszesség elérése érdekében. 


Összefoglalva: ha meg akarsz szabadulni a narancsbőrtől, ha azt akarod, hogy jól érezd magad a bőrödben, hogy legyen energiád, akkor mindenképp látogass el hozzánk egy próba tekerésre.

119 megtekintés

InfraShape Alakformáló Szalon

Az infrashape alakformálás a fogyás új dimenzióját nyitja meg hiszen méregtelenít is egyben. Az infrashape infrakerékpárok elősegítik a bőr feszességét és hozzájárulnak az egészséges életmódhoz.

Nyitvatartás:

Kapcsolat:

Budapest, Váralja utca 7.

icon_mail.png

(30) 880 1027

icon_phone.png

2019 | Minden jog fenntartva.

Website by:

logo3.png
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram