"C_f-o-E3IhVUc": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-672552770/scysCLmpuLsBEMKu2cAC"] } }

(30) 880 1027

1013.Budapest, Váralja utca 7.

Keresés

AZ ALAKFORMÁLÁS ÚJ DIMENZIÓJA: TEKERD LE A KILÓKAT!


Bőrfiatalítás, zsírégetés, méregtelenítés, fogyás, vérkeringés javítása, narancsbőr csökkentése - csak néhány olyan hatás amelyet egyesít a Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Infrashape Horizontál.
Ez a modern, hatékony egészségmegőrző fekvőkerékpár kapszula több olyan innovatív technológiát tartalmaz, mint például vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák vagy fény- és aromaterápiás kiegészítők. A gép egyre több helyen elérhető országszerte és hatalmas népszerűségnek örvend, elsősorban a hölgyek körében! Rendszeres edzéslehetőséget nyújt igényes, kényelmes környezetben, de bizony itt is meg kell dolgozni a csinos formáért, hiszen rajtad áll, milyen keményen „hajtod a gépet”!


De valóban olyan különleges, mint azt hallani? Ismerkedj meg vele egy kicsit közelebbről!

Az InfraShape horizontal egy fekvő helyzetben lévő "szobabicikli". Úgy képzeld el, hogy az alsó tested egy kapszulához hasonlítható gépben van, ahol Te hajtod a pedált, neked kell tekerned. A felsőtested szabadon marad, és sportmelltartóban kényelmesen végig tolhatod az edzést. Az aromaterápiás funkció stimulálja a szervezetet, míg a kollagén lámpa a bőr egészségének megtartásáért felel. A beépített infralámpa és vákuum az, ami még jobban felturbózza az edzést és segít abban, hogy pörögjön az anyagcseréd. Az infrafény maximalizálja az edzés hatás fokát. Légy felkészült, mert a hő miatt sokat fogsz izzadni! Azonban a kemény és kitartó munka meghozza gyümölcsét!


Az Infrashape Horizontal infrakerékpár.

Az infrakerékpárnak többféle üzemmódja van, így személyre szabott edzést tud nyújtani, annak megfelelően, hogy mi a végcél. Nagy előnye még, hogy biztonságos használatot nyújt, a nagyobb testsúllyal rendelkezőknek is. Bónuszként pedig méregtelenít is, ami manapság nagyon fontossá vált, hiszen testünk folyamatosan ki van téve káros anyagoknak, amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak.


Az infrakerékpárok méregtelenítenek is.

Szóval, ha vágysz egy kis újdonságra, ha szeretnél konditerem helyett, egyedül, csak magadra fókuszálva edzeni, akkor tegyél egy próbát. Kényeztesd, és egyben dolgoztasd meg magad egy új mozgásformával, vigyél egy kis színt a mindennapokba, ne sajnáld magadtól az időt!


Hölgyeim, tekerésre fel!

61 megtekintés

InfraShape Alakformáló Szalon

Az infrashape alakformálás a fogyás új dimenzióját nyitja meg hiszen méregtelenít is egyben. Az infrashape infrakerékpárok elősegítik a bőr feszességét és hozzájárulnak az egészséges életmódhoz.

Nyitvatartás:

Kapcsolat:

Budapest, Váralja utca 7.

icon_mail.png

(30) 880 1027

icon_phone.png

2019 | Minden jog fenntartva.

Website by:

logo3.png
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram